Restaurant De Engel: Franse keuken in een gezellige setting

Heeft u iets te vieren? Of wilt u er zomaar eens tussenuit? Voor een rustgevend en smaakvol etentje kunt u terecht bij restaurant De Engel in Ichtegem.

 

Restaurant De Engel is al meer dan 230 jaar een vaste waarde voor wie van de Franse keuken houdt. Ons gezellige restaurant en onze uitgebreide menukaart zorgen voor culinair genot voor iedereen. Onze gerechten worden uitsluitend met verse en zorgvuldig geselecteerde producten bereid: zo weet u zeker dat u kwaliteit op uw bord krijgt. Wij schenken grote aandacht aan een ambachtelijke bereiding van onze gerechten, en dat proeft u!

 

Verrukkelijke gerechten in een gastvrije sfeer

 

De Engel staat bekend om zijn heerlijke, verse gerechten. Zo bent u bij ons welkom om te proeven van diverse wildgerechten in het seizoen, zoals fazant, haas en hertenkalffilet. Ook voor andere vleesspecialiteiten zit u goed bij ons. Probeer bijvoorbeeld onze côte à l’os of lamsribbetjes, die geroosterd worden op houtskool: perfect voor koude winterdagen!

 

In de zomer kunt u genieten van een aperitiefje op ons zomerterras. Proef onze verse mosselen, die keer op keer perfect bereid worden. Gebakken paling en paling in roomsaus behoren eveneens tot onze specialiteiten. Ook een gevarieerde koude schotel of een garnalencocktail staan op ons uitgebreide menu.

 

Loopt het water u al in de mond? Reserveer dan snel uw tafel of kom langs in ons restaurant in Ichtegem en geniet van een uitmuntende maaltijd met vrienden, familie of gewoon met zijn tweetjes!

 Bereken route